#16 2009-02-05 18:38:59

SmoQu

HoKage

1241453
Punktów :   

Re: Senji-sama vs. SmoQu

Hola Hola ;p Tamten mój ruch jak ustaliliśmy był zły więc się nie liczy i dalej jesteś za mną i mnie atakujesz. Pamiętasz moment jak mnie wyzwałeś na pojedynek przed tym jak ja utworzyłem klony? Spojrzałem ci prosto w oczy i przez parę sekund byłeś w GenJutsu, twój sharingan nie mógł oprzeć się mocy mojego. Właśnie w tym czasie do lasu wybiegły 2 klony, ale jednym z tych klonów byłem ja :P A na polu walki zostały tylko klony. Ja spokojnie się przyglądałem wszystkiemu co się dzieje prosto z lasu. Widzę jak przebijasz moje klony, jesteś na platformie, nie widzisz mnie. Katon: Karyū Endan, technika tak szybka że nawet jej nie poczułeś. Leżysz na wpół martwy na platformie, pies jest przy mnie i mnie nie opuszcza, mówi mi że nie wyczuwa nikogo kto by jeszcze tu był. Pytam się ciebie czy się poddajesz? (Nie możesz się nawet ruszać po takiej technice )

Wioska: Konoha
Ranga: Hokage
Kekkei Genkai: Sharingan - Poziom 5
Złoto: MAX
Kontrakt: Psy
Techniki: Wszystkie
Chcę zostać: Hokage już jestem więc nie wiem kim mogę zostać, ale najlepiej dobrym i lubianym wojownikiem i nauczycielem =)
Artefakty: -----
Sensei: ----
Items: Strój Kage; 20 Shurikenów; 20 Kunai; Sztylety Sai; Bandaże; Opaska Wioski Liścia; Maska Kakashiego; Shinobi Bag; Lańcuch; Rękawice Kakashiego.

http://anime-manga.top-100.pl/?we=SmoQu

#17 2009-02-05 18:43:31

Senji-sama

Genin

Punktów :   

Podchodzi dalej i nagle postać znika ,dziwisz się nie wiedząc co się dzieje ,pamiętasz jak mówiłem ,że coś robię i powiedziałem ,że robie 4 klony ? To był blef ,bo tak naprawdę zrobiłem 5 klonów ,a sam ukryłem swój zapach nacierając się błotem ,tak ,więc pies już nie pomoże . Podchodząc byłeś na tyle nieuważny ,że wpadłeś w moją pułapkę wytworzyłem Aryijigoku no jutsu . Tak ,więc piasek Cię pochłonął i psa też xDD . Niestety już nic raczej nie mogłeś zrobić xD .

Ranga:  Genin
Kekkei Genkai: Sharingan lvl. 1
Złoto: 1100
Kontrakt: ----
Techniki: Aryijigoku no jutsu , Chidori / Raikiri , Kawarimi no Jutsu , Kage Bunshin no Jutsu , Kirin
Chcę zostać: Władcą xD .
Artefakty:  -----
Sensei: SmoQu-sempaj
Items: 20 Shurikenów i 15 Kunai

#18 2009-02-05 18:57:47

SmoQu

HoKage

1241453
Punktów :   

Gdzie przeczytałeś że ja do ciebie podchodzę? :P Niestety i tak jesteśmy na wodzie więc raczej piasek mnie nie wciągnie ;p No może wciągnie, ale zdążyłem to zauważyć dzięki dużej ilości wody i szybko odskoczyłem. Wydał cię głos którym wypowiedziałeś technikę :P (wyraźnie widać jak ją cytujesz ). Shunshin no Jutsu tuż przed twoje oczy i Tsukuyomi torturuję cię przez 5 dni, a w rzeczywistości to 1 sekunda. Gdy się budzisz przebijam cię sztyletem Sai i giniesz :P Koniec Kropka xD

EDIT!

Dobra uznajemy remis, ponieważ potrzebny jest sędzia, a tak to możemy kombinować cały czas Za dzielną walkę dostajesz ode mnie 10 shurikenów i 10 kunai :P Możesz też dopisać sobie 100 Złota =)

Ranga: Hokage
Kekkei Genkai: Sharingan - Poziom 5
Złoto: MAX
Kontrakt: Psy
Techniki: Wszystkie
Chcę zostać: Hokage już jestem więc nie wiem kim mogę zostać, ale najlepiej dobrym i lubianym wojownikiem i nauczycielem =)
Artefakty: -----
Sensei: ----
Items: Strój Kage; 20 Shurikenów; 20 Kunai; Sztylety Sai; Bandaże; Opaska Wioski Liścia; Maska Kakashiego; Shinobi Bag; Lańcuch; Rękawice Kakashiego.

http://anime-manga.top-100.pl/?we=SmoQu

Stopka forum

RSS